Desserts
Naam: Meloen met Chocoladesaus
Geplaatst op: 30 september 2008
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingredienten:

2 chocoladerepen

1 meloen (geen watermeloen!)

3 bolletjes ijs (naar eigen smaak)

Chocoladeschilfers

Eventueel slagroom

Bereidingswijze:

01. Snijd de meloen in schijven (niet in halve maantjes, maar zoals een ananas).

02. Verwijder de pitten en de schil.

03. Doe 3 bolletjes ijs naar eigen smaak in het midden van de meloen.

04. Verwarm de chocoladerepen in een pan op laag vuur.

05. Zorg dat de chocolade niet gaat koken!

06. Haal de pan van het vuur zodra de chocola gesmolten is.

07. Giet de chocola over de meloen en over het ijs.

08. Leg de chocoladeschilfers erboven op.

09. Spuit er eventueel nog slagroom over.

10. Ook erg lekker: Watermeloen Granita.

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>