Dressing & Saus
Naam: Bechamel Saus
Geplaatst op: 13 december 2008
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredienten:

2 eetlepels boter

2 eetlepels olijfolie

40 gram bloem

3,75 decilter melk

1 kopje room

Zout

Peper

1 mespunt nootmuskaat

Bereidingswijze:

01. Boter en de olijfolie in de pan verwarmen en met de garde de bloem kloppen.

02. Koude melk en room erbij gieten en onder voortdurend roeren tot een dikke saus laten inkoken.

03. De saus met peper, zout en nootmuskaat op smaak brengen.

 

Dit recept is ingezonden door W. Davelaar, een deelnemer van de "het gouden recept-wedstrijd".

 

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>