Dressing & Saus
Naam: Bechamelsaus
Geplaatst op: 27 juli 2008
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredienten:

100 gr boter

75 gr bloem

1 liter melk

Peper

Zout

Bereidingswijze:

01. Doe eerst de boter in een pannetje en laat het smelten op zacht zuur.

02. Voeg daarna de bloem beetje voor beetje toe.

03. Roer het geheel goed door.

04. Zet ondertussen een pannetje met melk op.

05. Zodra deze begint te koken beetje voor beetje bij het andere pannetje toevoegen.

06. Blijf ondertussen goed roeren, het liefst met een garde.

07. Kook de saus alroerend een klein beetje door.

08. Voeg dan peper en zout toe om het geheel op smaak te brengen.

09. Tip: Met onder andere kaas, tomatenpuree en room kunt u vele variaties op deze saus maken.

 

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>