Dressing & Saus
Naam: Kerriesaus
Geplaatst op: 24 juli 2008
Aantal personen: 7
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingredienten:

2 liter bouillon

400 gr boter

4 fijngesnipperde uitjes

160 gr bloem

2 tl kerriepoeder

Zout

Bereidingswijze:

01. Doe eerst 160 gram boter, gesneden uien en kerrie in een kom.

02. Meng het geheel goed door.

03. Voeg daarna de rest van de boter ook toe.

04. Zodra dit goed is gemengd kunt u ook bouillon, bloem en zout toevoegen.

 

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>