Dressing & Saus
Naam: Kruiden Dipsaus
Geplaatst op: 25 juli 2008
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingredienten:

Peterselie

Kervel

Bieslook

1 dl magere yoghurt

0,5 tl kerrie

Zout

Peper

Bereidingswijze:

01. Hak eerst alle kruiden fijn.

02. Roer de gehakte kruiden door de magere yoghurt in een kommetje.

03. Voeg kerrie, zout en peper toe om het sausje af te maken.

04. Ook erg lekker in combinatie met Turks brood.

 

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>