Menu
Recepten
Dressing & Saus
Naam: Kruiden Dipsaus
Geplaatst op: 25 juli 2008
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Ingredienten:
Peterselie
Kervel
Bieslook
1 dl magere yoghurt
0,5 tl kerrie
Zout
Peper
Bereidingswijze:
01. Hak eerst alle kruiden fijn.
02. Roer de gehakte kruiden door de magere yoghurt in een kommetje.
03. Voeg kerrie, zout en peper toe om het sausje af te maken.
04. Ook erg lekker in combinatie met Turks brood.
Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek
ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder
Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes
Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder
Valentijnsdag
Frisse salade
Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder
Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes
Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder