Dressing & Saus
Naam: Normandische saus
Geplaatst op: 24 juli 2008
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingredienten:

50 gr boter

1 dl room

2 eierdooiers

Zout

Peper

Bereidingswijze:

01. Doe eerst de boter, eierdooiers en room in een pannetje.

02. Klop dit geheel met een garde totdat het glad is.

03. Voeg daarna zout en peper toe voor de smaak.

 

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>