Dressing & Saus
Naam: Wijnsaus
Geplaatst op: 24 juli 2008
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Ingredienten:

200 gr boter

2 eierdooiers

80 gr bloem

Zout

2 scheutjes witte wijn

1 liter bouillon

Bereidingswijze:

01. Doe de boter, bloem en bouillon in pan en zet het op het vuur.

02. Voeg dan zout toe (hoeveelheid naar eigen keuze) voor de smaak.

03. Roer de twee eierdooiers door het mensen.

04. Haal de pan van het vuur.

05. Voeg een paar scheutjes wijn (naar eigen keuze) toe.

 

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>