Hoofdgerechten
Naam: Hollandse Paella
Geplaatst op: 25 juli 2008
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 40 minuten
Ingredienten:

100 gr mager gaar kippepoulet

2 teentjes knoflook

2 kleine uien

0,5 verse paprika

Zout

Tijm

Aroma

Gehakte peterselie

1 tomaat

60 gr rijst

100 fijne doperwtjes

100 gram kaas (20+)

2 mespunten koenjit.

Bereidingswijze:

01. Snijd de kippepoulet in kleine stukjes, blokjes of reepjes.

02. Pers de knoflookteentjes uit.

03. Kook de gesnipperde uien en fijngesneden paprika in een beetje water.

04. Voeg de knoflook, zout, tijm en aroma toe.

05. Laat dit ongeveer 5 a 10 minuutjes sudderen.

06. Kook de rijst in een aparte bouillon, en schep dit er daarna doorheen.

07. Ook de doperwtjes mogen er door.

08. Ook erg lekker: gehakt in tomatensaus.

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>