Hoofdgerechten
Naam: Rundvlees met groenten in oudbruin
Geplaatst op: 23 november 2008
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 3 uur en 45 minuten
Ingredienten:

1/4 selderijknol

2 winterwortels

1 grote ui

300 gram magere riblappen

1 snee volkorenbrood

1 eetlepel mosterd

50 gram boter of margarine

zout en peper

1/4 liter oud bruin bier

5 takjes peterselie

Bereidingswijze:

01. Knolselderij in plakken snijden en dik schillen. Wassen en in blokjes snijden. De wortels schrappen en ik stukjes snijden.

02. Ui pellen en grof snipperen.

03. Vlees in stukken van 2 cm snijden.

04. Korstjes van het brood snijden. Brood met mosterd besmeren en in stukjes snijden.

05. In braadpan boter verhitten en vlees in 5 minuten rondom bruin bakken. Zout en peper erover strooien.

06. Ui toevoegen en 2 minuten zachtjes mee bakken.

07. Toevoegen: brood, knolselderij, wortel en bier. Met deksel op de pan 2 uur laten stoven.

08. Op smaak makenmet zou, peper en peterselie.

Advertentie
Gratis Sonja Bakker boek

ECI Boekenclub geeft Sonja Bakker boeken weg...lees verder

Valentijnsdag
Marsepeinen Roosjes

Verras uw geliefde op Valentijnsdag met roosjes van marspein. Met dit va... lees verder

Valentijnsdag
Frisse salade

Bereid een heerlijke frisse salade voor uw partner op Valentijnsdag. Wan... lees verder

Valentijnsdag
Pannenkoek Hartjes

Bak heerlijke pannenkoekjes in hartvorm voor Valentijnsdag. Verras uw ge... lees verder

Advertentie
>